Kostrådgivning

Jag hjälper dig att hitta den kost som passar dig.

En kost som ser ut som du

Mitt mål är att skapa en diet som är anpassad till dig personligen, inte att erbjuda dig en enkel diet. Målet är att hjälpa dig att göra hälsosamma matvanor till en daglig rutin som är här för att stanna. Nyckeln är att göra det enkelt och roligt för dig, men också näringsrikt och hälsosamt.

Om du försöker åstadkomma för stora förändringar på för kort tid eller om din nya diet är för komplicerad kan det bli svårt att hålla fast vid nya vanor och det kan tappa motivationen. Därför kan ett lugnt tillvägagångssätt med hjälp av en professionell person vara den bästa lösningen. Processen tar ofta upp till sex månader. Jag erbjuder även mindre paket för att ge dig en bra start.

Eftersom paketen måste anpassas individuellt har jag inte lagt ut någon prislista på webbplatsen. Priset baseras på din nuvarande situation, det önskade resultatet och projektets längd.

Vill du bara må bättre? Kontakta oss gärna om du vill ha mer energi i vardagen, om du vill må bättre på jobbet, på träning och i vardagen, om du vill förbättra dina idrottsprestationer eller din sömnkvalitet, till exempel.

Kontakta oss!

Ta kontakt

(Fyll i det bifogade kontaktformuläret så kontaktar jag dig)

Wolffintie 36, 65200 Vaasa

hakolawellness@gmail.com

040 833 6079

Kontaktformulär

©2023 by LariDesign www.laridesign.fi