Ravintoneuvonta

Autan sinua löytämään sinulle sopivan ruokavalion

Sinun näköisesi ruokavalio

Tarkoituksenani on muodostaa juuri sinulle henkilökohtaisesti räätälöity ruokavalio, eikä tarjota mitään helppoa laihdutuskuuria. Tavoitteena on auttaa sinua saamaan terveellisestä ruokailusta itsellesi jokapäiväinen rutiini joka tulee jäädäkseen. Tärkeintä on saada siitä sinulle itsellesi mieluisa ja helppo, mutta myös ravitseva ja terveellinen.

Jos yrittää saavuttaa liian isoja muutoksia liian lyhyessä ajassa, tai uusi ruokavalio on liian monimutkainen, uusien tapojen noudattaminen voi muodostua liian vaikeaksi ja syödä motivaatiota. Tämän takia rauhallinen lähestyminen asiaan ammattilaisen avulla voi olla paras ratkaisu. Prosessi kestää monesti jopa puoli vuotta. Tarjoan myös pienempiä paketteja, joiden avulla pääsee jo hyvin alkuun.

Koska paketit on räätälöitävä henkilökohtaisesti, en ole laittanut sivustolle minkäänlaista hinnastoa. Hinta muodostuu tämänhetkisen tilanteesi sekä halutun lopputuloksen, sekä projektin keston mukaan.

Haluatko yksinkertaisesti voida paremmin? Ota rohkeasti yhteyttä, jos toivot lisää energiaa päiviisi, haluat jaksaa paremmin töissä, treeneissä sekä arjessa, tai haluat esimerkiksi parantaa urheilusuorituksiasi tai esimerkiksi unenlaatuasi.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä

(Täytä lomake alla niin me otamme sinuun yhteyttä)

Wolffintie 36, 65200 Vaasa

hakolawellness@gmail.com

040 833 6079

Yhteydenottolomake

©2023 by LariDesign www.laridesign.fi